Quiche με κρέμα παντζάρι και μοτσαρέλα
2 ω 25 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Δοκιμάστε μια υπέροχη quiche με βελούδινη κρέμα παντζάρι και μαστιχωτή μοτσαρέλα. Σκέτο όνειρο! Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Για τη γέμιση
Υλικά
Για τη ζύμη
160 γρ. | |
Γιαούρτι στραγγιστό
|
360 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
500 γρ. |
Αλάτι
|
Για τη γέμιση
Arla κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
|
250 γρ. |
---|---|
200 γρ. | |
200 γρ. | |
4 μεγάλα παντζάρια ψημένα ολόκληρα
|
|
1 μικρό καρότα τριμμένο στον τρίφτη
|
|
5 αυγά
|
|
Καρύδια ψιλοκομμένα
|
80 γρ. |
Φύλλα απο 3-4 κλωνάρια θυμάρι φρέσκο
|
|
1/4 του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
|
|
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|