&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=4e39026c)
Quiche Lorraine
Για 4 ατομικές τάρτες
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 17-20 λεπτά

Εκτέλεση
Συμβουλές
Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές με Τυριά του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Quiche Lorraine
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
300 γρ. |
---|---|
170 γρ. | |
2 κρόκους αυγά
|
|
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
Μπέικον ψιλοκομμένο
|
10 φέτες |
160 γρ. | |
5 αυγά
|
|
Κρέμα γάλακτος
|
450 γρ. |
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|