Γεμιστά τριανταφυλλάκια με φιλέτο γαλοπούλας και κρέμα
1 ω 40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Απολαυστικές μπουκίτσες με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα και φιλέτο γαλοπούλας. Ένα υπέροχο ορεκτικό ή κέρασμα για τους αγαπημένους σας. Μια συνταγή απο την Ντίνα Νικολάου.
Εκτέλεση
Για τη γέμιση:
Για τα τριανταφυλλάκια:
Υλικά
Για τα τριανταφυλλάκια
12 Φύλλα Βηρυτού
|
|
---|---|
120 γρ. βούτυρο Lurpak, λιωμένο
|
Για την γέμιση
Γάλα ζεστό
|
500 ml |
---|---|
60 γρ. | |
60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
|
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
100 γρ. |
100 γρ. | |
Καπνιστό φιλέτο απο γαλοπούλα
|
200 γρ. |
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|