Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο Lurpak. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πιέζοντάς το πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος Arla ρευστή συνεχίζοντας το χτύπημα έως ότου η κρέμα δέσει και μοιάζει με σφιχτή σαντιγί. Με αυτή γεμίζουμε το τσέρκι πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει η κρέμα και αλείφουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.