Cheesecake

Cheesecake

2 20
Ετοιμάστε ένα υπέροχο, σπιτικό cheesecake με Arla Τυρί Κρέμα, χωρίς συντηρητικά. Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/cheesecake/

Εκτέλεση

Προετοιμασία για τη βάση
  • Τοποθετείτε τα μπισκότα βρώμης σε ένα μικρό μίξερ, τα χτυπάτε μέχρι να πάρουν την υφή σκόνης και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο soft, το προσθέτετε στο μπολ με τα μπισκότα και με ένα κουτάλι ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα 2 υλικά. Στρώνετε το μείγμα στο τσέρκι και το τοποθετείτε στο ψυγείο να παγώσει το βούτυρο και να σταθεροποιηθεί η βάση.
Προετοιμασία για την κρέμα
  • Σε ένα μίξερ τοποθετείτε το φρέσκο τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα από το λάιμ και το λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας και με το σύρμα τα χτυπάτε να ανακατευτούν καλά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα. Απλώνετε την κρέμα στο τσέρκι, πάνω από το μπισκότο βάση, και την στρώνετε ομοιόμορφα. Τοποθετείτε το cheesecake με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα. Όταν το παγώσει καλά, το βγάζετε από την φόρμα και σερβίρετε με την μαρμελάδα κόκκινων φρούτων από πάνω. Απολαύστε αυτό το υπέροχο cheesecake απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Υλικά

Υλικά για το cheesecake
500 γρ.
350 γρ.
Ζάχαρη άχνη
90 γρ.
Ξύσμα απο 1 μοσχολέμονα (lime)
Ξύσμα απο 1 λεμόνια
Εκχύλισμα απο βανίλια
2 κ.γ.
Μπισκότα βρώμης
200 γρ.
80 γρ.
Μαρμελάδα κόκκινων φρούτων για το σερβίρισμα