
Cassata Semifreddo
Παγωμένη cassata, σε μια ιδιαίτερη, πεντανόστιμη εκδοχή, με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα! Μια συνταγή της Ιωάννας Σταμούλου.

Εκτέλεση
Για το σεμιφρέντο:
βαθμολογία
Υλικά
Ξύσμα απο 1 λεμόνια και απο 1 πορτοκάλι | |
---|---|
γρ. | |
Αυγά | 2 |
Ζάχαρη | 160 γρ. |
Νερό | 40 γρ. |
Μείγμα απο ζαχαρωμένα φρούτα σε κυβάκια | 75 γρ. |
Φιστίκια Αιγίνης | 75 γρ. |
Σταγόνες σοκολάτα | 75 γρ. |
Για το μάρτζιπαν
Αμύγδαλα ασπρισμένα | 150 γρ. |
---|---|
Άχνη ζάχαρη | 150 γρ. |
Ανθόνερο | 3 κ.γ. |
Σταγόνες εσάνς απο πικραμύγδαλο (προαιρετικά) | 2 |
Για το γλάσο της σοκολάτας
Κουβερτούρα ψιλοκομμένη | 100 γρ. |
---|---|
45 γρ. | |
2 κουταλιές της σούπας γάλα | |
Του γλυκού μέλι | 1 κ.σ. |