Χορτόπιτα με παραδοσιακό φύλλο
1 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Μια λαχταριστή πίτα για το πασχαλινό σας τραπέζι και όχι μόνο. Ετοιμάστε την με την υπέροχη συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Φύλλα κρούστας, παραδοσιακά, λεπτά
|
6 φύλλα |
---|---|
Για τη γέμιση
Σπανάκι
|
1 κ. |
---|---|
Βλίτα
|
½ κ. |
Αντίδια
|
½ κ. |
Σέσκουλα
|
½ κ. |
Κρεμμύδι
|
1 |
Πράσο
|
1 |
Φρέσκα φρέσκα κρεμμυδάκια
|
3 |
3 κουταλιές | |
300 γρ. | |
Αυγά
|
2 |
Μυρώνι ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
Άνηθος ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
Καυκαλήθρα ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|