&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=dc84d6e3)
Βενετσιάνικο ρυζόγαλο
40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Ένα ρυζόγαλο που διαφέρει λίγο από αυτό που γνωρίζουμε.
Θα το απολαύσουμε μέχρι την τελευταία κουταλιά! Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.

Εκτέλεση
Υλικά
650 γρ. | |
200 γρ. | |
50 γρ. | |
Σταφίδες
|
90 γρ. |
Κονιάκ
|
60 γρ. |
1 κλωναράκι, κομμένο κάθετα στη μέση βανίλια
|
|
Ζάχαρη
|
50 γρ. |
Κανέλα (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
|
¼ κ.γ. |
Πορτοκάλι (ξύσμα)
|
1 |
Ρύζι αρμπόριο ή γλασέ
|
100 γρ. |