Τυρόπιτα στριφτή με πικάντικη κρέμα και μοτσαρέλα
1 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Μια κλασική τυρόπιτα μεταμορφώνεται σε ένα λαχταριστό συνοδευτικό, ή ακόμα και πλήρες γεύμα, με γεύση που θα σας συναρπάσει! Μια συνταγή απο την Ντίνα Νικολάου.
Εκτέλεση
Για τα φύλλα
Για τη γέμιση και τις πίτες
Υλικά
Για τα φύλλα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο επιπλέον για το άνοιγμα των φύλλων)
|
500 γρ. |
---|---|
Χλιαρό νερό (περίπου)
|
300 ml |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Αλάτι
|
1 κ.γ. |
Για τη γέμιση
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
400 γρ. |
---|---|
400 γρ. | |
3 μεγάλα αυγά
|
|
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
50 ml |
Μουστάρδα πικάντικη
|
1 κ.σ. |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
Λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
|