Τυρόπιτα Κανταϊφι 4 Τυριά Αναποδογυριστή
1 ω
•
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπ
Μαστιχωτή τυρόπιτα με πλούσια τυρένια γέμιση και τραγανή ροδοψημένη κρούστα κανταΐφι. Η γέμιση θυμίζει τυρόπιτα με μπεσαμέλ. Ψήστε το μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κανταΐφι και να τσιχλώσουν τα 4 τυριά. Αναποδογυρίστε το κανταΐφι για πιο τραγανό και λαχταριστό αποτέλεσμα.
Μια συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Εκτέλεση
Προετοιμασία για τη γέμιση
Εκτέλεση
Υλικά
Υλικά για τη γέμιση
200 γρ. | |
Arla® Havarti
|
200 γρ. |
150 γρ. | |
Arla® Samsoe
|
150 γρ. |
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατα βούληση
|
|
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
|
Για το κανταΐφι
1 συσκευασία φύλλο κανταΐφι κανταΐφι (500γρ.)
|
|
---|---|
200 γρ. | |
3 μεγάλα αυγά
|
|
Γάλα
|
700 ml |