Τούρτα Μιλφέιγ
3 ω 30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Πεντανόστιμη και πολύ εύκολη τούρτα με απαλή, πλούσια κρέμα και τραγανή σφολιάτα. Μπορείτε να φτιάξετε τα υλικά αρκετές ημέρες πριν και να την μοντάρετε λίγες ώρες πριν την σερβίρετε. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για την σάλτσα καραμέλας
Για τη σφολιάτα
Για την κρέμα
Για την συναρμολόγηση
Υλικά
2 τεμάχια φύλλο σφολιάτας
|
---|
Για την κρέμα
800 ml | |
Γάλα
|
250 ml |
Αυγά
|
3 |
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
100 γρ. |
100 γρ. | |
Εκχύλισμα από βανίλια
|
1 κ.γ. |
Για την σάλτσα καραμέλας
Ζαχαρούχο γάλα
|
2 συσκευασίες |
---|