Τούρτα με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φρέσκα φρούτα

Τούρτα με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φρέσκα φρούτα

3 ω 15 λεπ
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Μια υπέροχη πρόταση απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-tourta-me-tyri-krema-giaourti--frouta/

Εκτέλεση

  • Βάζετε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα με υφή γιαουρτιού. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το γιαούρτι και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.
  • Στρώνετε με μεμβράνη με στρογγυλή φόρμα ή σαλατιέρα καλύπτοντάς την καλά. Πλένετε τα φρούτα και τα στεγνώνετε σε χαρτί κουζίνας. Κόβετε τις μισές φράουλες σε λεπτά φετάκια και τα μισά μούρα και μύρτιλα στη μέση.
  • Στρώνετε στη βάση και στα πλαϊνά της φόρμας με τις φέτες φράουλας και τα φρούτα. Βγάζετε την κρέμα από το ψυγείο και ρίχνετε 3-4 κουταλιές στη φόρμα. Με ένα κουτάλι, απλώνετε την κρέμα για να καλύψετε τα φρούτα που έχω στρώσει, φροντίζοντας να καλύψετε όλη τη φόρμα. Στρώνετε 5 φέτες τσουρεκιού ώστε να καλύψετε την κρέμα.
  • Γεμίζετε το κέντρο με την υπόλοιπη κρέμα και προσθέτετε όσα φρούτα έχουν απομείνει. Καλύπτετε με τις υπόλοιπες φέτες τσουρεκιού και σκεπάζετε με μεμβράνη. Αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.

Υλικά

Arla κρέμα γάλακτος
400 γρ.
200 γρ.
Γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ.
Της σούπας ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές
Μύρτιλα
100 γρ.
Σμέουρα και μαύρα μούρα
100 γρ.
100 γρ. φράουλες
10 φέτες απο πασχαλινό τσουρέκι