Τορτίγια με havarti & προσούτο

Τορτίγια με havarti & προσούτο

15
Χρόνος προετοιμασίας 15
Λαχταριστή τορτίγια με Arla Havarti , απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-tortigia-havarti-prosouto/

Εκτέλεση

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κρεμμύδι σε φέτες και τα πολύχρωμα τοματίνια στην μέση.
  • Σε μία επιφάνεια κοπής απλώνετε τις τορτίγιες, τις αλείφετε με το φρέσκο τυρί κρέμα και τοποθετείτε τις φέτες κρεμμυδιού, τις φέτες προσούτο, τις φέτες havarti, την baby ρόκα, τυλίγετε στην μέση και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα μαζί με τα πολύχρωμα τοματίνια.

Υλικά

2 τορτίγιες
50 γρ.
1/2 κρεμμύδια
Baby ρόκα
30 γρ.
4 φέτες Arla® Havarti
Προσούτο
4 φέτες
Λίγα πολύχρωμα τοματάκια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι