Τορτίγια γεμιστή με αυγοσαλάτα με φρέσκο τυρί κρέμα και κάρυ

Τορτίγια γεμιστή με αυγοσαλάτα με φρέσκο τυρί κρέμα και κάρυ

23 λεπ
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Γρήγορη, απλή, νόστιμη. Μια συνταγή για τορτίγια με λαχταριστό φρέσκο τυρί κρέμα, απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-tortigia-gemisti-me-aygosalata/

Εκτέλεση

  • Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα αυγά για 7-8 λεπτά για να γίνουν σφιχτά.
  • Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από το κατσαρολάκι, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο, τρεχούμενο νερό και τα ξεφλουδίζετε.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το κάρυ, τον κουρκουμά και την Worcestershire sauce και ανακατεύετε καλά.
  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα αυγά, τα αγγουράκια τουρσί, την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά.
  • Τοποθετείτε όλα τα υλικά στο μπολ, με το φρέσκο τυρί κρέμα, προσθέτετε το καλαμπόκι, το σχοινόπρασο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  • Απλώνετε τις 2 τορτίγιες σε μία επιφάνεια κοπής και απλώνετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, τις φέτες havarti, την καπνιστή γαλοπούλα, το μαρούλι, την αυγοσαλάτα και τέλος τις φέτες τομάτας, κλείνετε τις άκρες τις τορτίγιας, τυλίγετε σε ρολό και κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια.

Υλικά

4 φέτες
Τορτίγιες
2
Γαλοπούλα καπνιστή
4 φέτες
Ντομάτα κομμένη σε φέτες
½
Μαρούλι χοντροκομμένο
2 φύλλα
Για την αυγοσαλάτα
Αυγά
4
200 γρ.
Κάρυ
2 κ.γ.
Κουρκουμάς
1 κ.γ.
Worcester sauce
2 κουταλιές
Αγγουράκια τουρσί
3
Καλαμπόκι
80 γρ.
Πράσινη πιπέρι
½
Κόκκινη πιπέρι
½
Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι