Τορτίγια γεμιστή με αυγοσαλάτα με φρέσκο τυρί κρέμα και κάρυ
23 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Γρήγορη, απλή, νόστιμη. Μια συνταγή για τορτίγια με λαχταριστό φρέσκο τυρί κρέμα, απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
4 φέτες | |
Τορτίγιες
|
2 |
Γαλοπούλα καπνιστή
|
4 φέτες |
Ντομάτα κομμένη σε φέτες
|
½ |
Μαρούλι χοντροκομμένο
|
2 φύλλα |
Για την αυγοσαλάτα
Αυγά
|
4 |
---|---|
200 γρ. | |
Κάρυ
|
2 κ.γ. |
Κουρκουμάς
|
1 κ.γ. |
Worcester sauce
|
2 κουταλιές |
Αγγουράκια τουρσί
|
3 |
Καλαμπόκι
|
80 γρ. |
Πράσινη πιπέρι
|
½ |
Κόκκινη πιπέρι
|
½ |
Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
|
3 κουταλιές |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|