&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=15a98bca)
Τάρτα πατάτας με σπανάκι και μοτσαρέλα
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Αυτή η χορταστική τάρτα, συνδυάζει την απαλή υφή της πατάτας με τη γεύση του σπανακιού και την πλούσια μοτσαρέλα. Δημιουργήστε ένα απολαυστικό πιάτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εκτέλεση
Υλικά
Baby πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους
|
1 κ. |
---|---|
Αυγά
|
3 |
400 γρ. | |
Σπανάκι χοντροκομμένο (ζυγισμένο μετά το καθάρισμα , το πλύσιμο και το στέγνωμα)
|
500 γρ. |
Πράσα (το λευκό μέρος και το τρυφερό από το φύλλωμα κομμένα σε λεπτές ροδέλες)
|
2 |
Άνηθος
|
1 ματσάκι |
150 γρ. | |
5 φέτες | |
Πάπρικα γλυκιά
|
1 κ.γ. |
Ελαιόλαδο
|
30 ml |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο μείγμα απο πιπέρι
|
|
Μαραθόσποροι
|
1 κ.γ. |