Τάρτα με μοτσαρέλα και μαρμελάδα πορτοκάλι
1 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς.
Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα
και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει! Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.
Εκτέλεση
Για τη βάση
Για τη γέμιση
Υλικά
Για τη βάση
100 γρ. | |
120 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
200 γρ. |
Γάλα
|
30 γρ. |
Κορν φλάουρ
|
15 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
Πιπέρι
|
1 πρέζα |
Για τη γέμιση
150 γρ. | |
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
500 γρ. |
3 κρόκοι αυγών
|
3 |
Ανθός απο αλάτι
|
1 πρέζα |
Πιπέρι χοντροτριμμένο
|
1 πρέζα |
150-200 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι, (όχι πολύ γλυκιά) ή γλυκό του κουταλιού
|