Ταλιατέλες με Castello Danablu, κολοκυθάκια και τόνο
Ταλιατέλες με Castello Danablu, κολοκυθάκια και τόνο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες (όπως οι ταλιατέλες).
Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε λωρίδες και το βασιλικό και τις ελιές σε μικρά κομμάτια.
Στραγγίζουμε τον τόνο και τον κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Θρυμματίζουμε το Castello Danablu. Κόβουμε το κρεμμύδι.
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε βούτυρο Lurpak, σε χαμηλή φωτιά για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα τσιγαρίζουμε για περίπου 3 λεπτά, και στη συνέχεια τις λιαστές ντομάτες, το βασιλικό και τις ελιές, ανακατεύοντας ταυτόχρονα.
Στραγγίζουμε καλά τις ταλιατέλες, τις ανακατεύουμε με μία κουταλιά της σούπας Lurpak, προσθέτουμε το μίγμα με τα κολοκυθάκια και τις λιαστές ντομάτες , το Castello Danablu και τον τόνο και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.