Πλένετε το σπανάκι πολύ καλά και το αφήνετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξει.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο Lurpak και σοτάρετε το ψαρονέφρι για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Με ένα μικρό μαχαίρι ή ένα μασάτι κάνετε μια τρύπα στο ψαρονέφρι.
Γεμίζετε το ψαρονέφρι με Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε με λίγο βούτυρο Lurpak το σπανάκι και προσθέτετε τις δύο κουταλιές σουσάμι και τις λιαστές τομάτες, τις οποίες προηγουμένως έχετε ψιλοκόψει.
Ρίχνετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπανάκι είναι έτοιμο. Όταν το ψαρονέφρι ψηθεί, το κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι σε φέτες. Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα μαζί με το σπανάκι και τις λιαστές τομάτες.