
Πολύχρωμο cheesecake με μύρτιλα
4 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Δοκιμάστε ένα φρουτένιο cheesecake με υπέροχη γεύση και μοναδική εμφάνιση! Μια συνταγή Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα απο την Ντίνα Νικολάου.

Εκτέλεση
Διαδικασία για το πολύχρωμο cheesecake
Για το σιρόπι:
Για το cheesecake:
Υλικά
45 γρ. | |
Μπισκότα βουτύρου τριμμένα
|
150 γρ. |
Ζελατίνη σε φύλλα (5 φύλλα)
|
10 γρ. |
240 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
40 γρ. |
250 γρ. | |
Γιαούρτι στραγγιστό
|
125 γρ. |
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
Μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα
|
¾ φλιτζάνι |
Για το σιρόπι μύρτιλο
Μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα
|
½ φλιτζάνι |
---|---|
Ζάχαρη
|
2 κουταλιές |
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
Νερό
|
2 κουταλιές |