Πίτσα με χοιρινό ζαμπόν, πράσο και φρέσκο τυρί κρέμα
Μία πίτσα με φρέσκα υλικά, γεμάτα φυσικό άρωμα και γεύση, απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Εκτέλεση
Εκτέλεση συνταγής
Υλικά
Σάλτσα τομάτας για πίτσα
|
300 γρ. |
---|---|
Χοιρινό ζαμπόν
|
12 φέτες |
Τυρί Arla Mozzarella τριμμένο
|
150 γρ. |
3 μικρές αγκινάρες τουρσί
|
|
2 κουταλιές ελιές Καλαμών ροδέλα
|
|
Arla φρέσκο Τυρί κρέμα
|
250 γρ. |
Για τη ζύμη
Αλεύρι
|
300 γρ. |
---|---|
150 γρ. νερό χλιαρό
|
|
Αποξηραμένη μαγιά
|
5 γρ. |
Ζάχαρη
|
1 πρέζα |
2 πρέζες αλάτι
|
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|