Πίτσα με πιπεριά και ελιές
15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Μια λαχταριστή πίτσα με mozzarella που λιώνει μοναδικά!
Μια απολαυστική συνταγή απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Σάλτσα ντομάτας για πίτσα
|
200 γρ. |
---|---|
Χοιρινό καπνιστό ζαμπόν ψιλοκομμένο
|
4 φέτες |
300 γρ. | |
100 γρ. | |
1 κ.σ. | |
Πράσινη πιπέρι
|
½ |
Ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
|
7 |
Λίγα φύλλα απο φρέσκο βασιλικός
|
Για την ζύμη
Αλεύρι
|
300 γρ. |
---|---|
Νερό
|
150 γρ. |
Αποξηραμένη μαγιά
|
4 γρ. |
Αλάτι
|
2 πρέζες |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Ψιλό σιμιγδάλι για το άνοιγμα
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|