Πίτσα με Arla Havarti, προσούτο και ρόκα
Μια εκπληκτική συνταγή για pizza με λιωμένο Arla Havarti, προσούτο και ρόκα! Δοκιμάστε τη!
Εκτέλεση
Υλικά
Αλεύρι μαλακό
|
250 γρ. |
---|---|
Αποξηραμένη μαγιά
|
4 γρ. |
Ζάχαρη
|
1 πρέζα |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
1 κουταλάκι θυμάρι
|
|
Ελαιόλαδο
|
2 κουταλιές |
Σάλτσα τομάτας
|
150 γρ. |
200 γρ. Arla® Havarti
|
|
16 λεπτοκομμένες φέτες προσούτο
|
|
Φρέσκα φύλλα απο ρόκα
|