Μια υπέρ-υγιεινή, θρεπτική & νόστιμη συνταγή ζυμαρικών απο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ.
Εκτέλεση
Βάζουμε να βράσουν τα ζυμαρικά μας, σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί τους.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το Arla Protein cottage, το αλάτι, το πιπέρι, το tabasco και τον χυμό ντομάτας.
Έπειτα, με ένα ραβδομπλέντερ τα ομογενοποιούμε.
Αφού περάσουν 4-5 λεπτά βρασμού στα ζυμαρικά μας, παίρνουν από το νερό που βράζει περίπου 100 ml νερό και το προσθέτουμε στο μείγμα του cottage, ανακατεύοντας άλλη μια φορά με το ραβδομπλέντερ .
Αμέσως μετά, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το μπέικον γαλοπούλας, που πριν έχουμε κόψει κομμάτια και το τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε μέσα στο μπέικον και την ροζ σάλτσα με το cottage, συνεχίζοντας το ζέσταμα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
Όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε στο τηγάνι με την καυτή σάλτσα.