Paris-Brest με αφράτη κρέμα τυριού
1 ω
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Ένα λαχταριστό γλυκό, φόρος τιμής σε γνωστό ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας. Δοκιμάστε την υπέροχη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τα σου
Για την κρέμα
Για τα φρούτα
Συναρμολόγηση
Υλικά
Γάλα
|
100 ml |
---|---|
Νερό
|
100 ml |
120 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
120 γρ. |
Ζάχαρη
|
1 κ.σ. |
Αυγά
|
4 |
Αλάτι
|
½ |
Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
|
Για την κρέμα τυριού
400 γρ. | |
200 γρ. | |
Κουτί ζαχαρούχο γάλα (350-400 γρ.)
|
1 |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
Για τα φρούτα
Κόκκινα φρούτα κατεψυγμένα
|
300 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
2 κουταλιές |
Μείγμα μπαχαρικών τριμμένων (κανέλα, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο)
|
1 κ.σ. |
Κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουτ. σούπας νερό
|
1 κ.σ. |