Παπουτσάκια με κοτόπουλο
1 ω 5 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Τα κλασικά παπουτσάκια γίνονται εύκολα, γρήγορα και πιο ελαφριά γεμίζοντάς τα με κοτόπουλο και τυρί κρέμα. Αν σας έχει περισσέψει ψητό ή βραστό κοτόπουλο από προηγούμενο μαγείρεμα, μπορείτε να το «μεταμορφώσετε» σε κάτι νόστιμο και δημιουργικό. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τις μελιτζάνες
Για τη γέμιση
Υλικά
Για τις μελιτζάνες
Μελιτζάνες φλάσκες, μέτριες
|
4 |
---|---|
Λίγο ελαιόλαδο
|
Για τη γέμιση
Φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
|
800 γρ. |
---|---|
300 γρ. | |
50 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Δενδρολίβανο
|
2 κλωναράκια |
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
1 |
Σκόρδο ψιλοκομμένες
|
2 σκελίδες |
Πετιμέζι
|
40 ml |
Μέντα, ψιλοκομμένο
|
¼ ματσάκι |
Τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους
|
100 γρ. |
Σουσάμι
|
1 κ.σ. |
Τοματάκια, κομμένα στη μέση
|
6 |
Αλάτι, πιπέρι
|