Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας που προηγουμένως έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε σε τακτικά διαστήματα και μόλις η κρέμα κρυώσει τη μοιράζουμε σε ατομικά μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Σερβίρουμε με τη σως μαρμελάδας. Βουτάμε σε καυτό νερό και ξεφορμάρουμε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαρμελάδα με το νερό ώστε να αραιώσει. Σερβίρουμε με την πανακότα