Ομελέτα με λαχανικά

Ομελέτα με λαχανικά

20
Χρόνος προετοιμασίας 13
Η ομελέτα είναι ιδανική για brunch. Η μοτσαρέλα και τα λαχανικά την κάνουν ακόμα πιο πλούσια και θρεπτική. Μια συνταγή απο τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-omeleta-me-laxanika/

Εκτέλεση

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με τα 50 γρ. βούτυρο τα λαχανικά, εκτός από τον άνηθο, τόσο ώστε να είναι τραγανά.
  • Παράλληλα χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, την τριμμένη μοτσαρέλα, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τα λαχανικά και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά. Ανακατεύουμε έως ότου σταθεροποιηθεί.
  • Χαμηλώνουμε κι άλλο την ένταση και σκεπάζουμε το τηγάνι για να ψηθεί και η επιφάνεια. Αποσύρουμε από τη φωτιά, απλώνουμε στην επιφάνεια το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια και σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τον άνηθο.

Υλικά

150 γρ.
100 γρ.
1 πακέτο με mix λαχανικών κατεψυγμένων
5 αυγά
Γάλα
200 γρ.
Άνηθο ψιλοκομμένο (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
Αλάτι & πιπέρι
1 πρέζα