Μια απλή, αλλά υπέροχη ομελέτα απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι χοντροκόβετε το μαϊντανό.
Σπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέτετε τα αυγά και όταν η ομελέτα ψηθεί λίγο τοποθετείτε από πάνω τις φέτες havarti.
Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη και το havarti έχει λιώσει, τυλίγετε την ομελέτα στην μέση, την αποσύρετε από τηγάνι και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τον χοντροκομμένο μαϊντανό.