Ομελέτα με havarti

Ομελέτα με havarti

9
Χρόνος προετοιμασίας 5
Μια απλή, αλλά υπέροχη ομελέτα απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-omeleta-me-havarti/

Εκτέλεση

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι χοντροκόβετε το μαϊντανό.
  • Σπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε το βούτυρο να λιώσει.
  • Προσθέτετε τα αυγά και όταν η ομελέτα ψηθεί λίγο τοποθετείτε από πάνω τις φέτες havarti.
  • Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη και το havarti έχει λιώσει, τυλίγετε την ομελέτα στην μέση, την αποσύρετε από τηγάνι και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τον χοντροκομμένο μαϊντανό.

Υλικά

Αυγά
2
1 κ.γ.
2 φέτες
Μαϊντανός
1 κ.σ.
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι