Μπισκοτογλυκό με κεράσια και κρέμα
8 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Εύκολο μπισκοτογλυκό με γλυκά κεράσια. Κρατήστε αυτή την εύκολη σάλτσα κερασιών και για να τη σερβίρετε σε παγωτά, μους και κρέμες. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τη σάλτσα
Για την κρέμα
Για το μπισκοτογλυκό
Υλικά
Μπισκότα τύπου πτι-μπερ
|
1½ πακέτο |
---|
Για την Κρέμα
400 γρ. | |
600 ml | |
Ζάχαρη άχνη
|
50 γρ. |
Για τη σάλτσα κερασιών
Κεράσια χωρίς κουκούτσι
|
500 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
200 γρ. |
Νερό
|
240 ml |
Κορν φλάουρ διαλυμένο σε 50 ml νερό
|
1½ κ.σ. |
Για την επικάλυψη
Λευκή σοκολάτα
|
300 γρ. |
---|---|
Φρέσκα κεράσια
|