Αλμυρά μπισκότα με σκληρό τυρί Δανίας

Αλμυρά μπισκότα με σκληρό τυρί Δανίας

50
Χρόνος προετοιμασίας 25
Βραδινό ποτό στο σπίτι; Αν έχετε βαρεθεί τους ξηρούς καρπούς, δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα αλμυρά μπισκότα! Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-mpiskota/

Εκτέλεση

  • Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Όταν σχηματιστεί μία ομοιογενής ζύμη, σταματάμε το χτύπημα.
  • Με έναν πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλ. και με ένα πιρούνι τρυπάμε όλη την επιφάνεια. Κόβουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 25 λεπτά.
Συμβουλές

Τη ζύμη για τα μπισκότα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 7-10 ημέρες και στη συνέχεια να την ψήσουμε.

Υλικά

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ.
150 γρ.
150 γρ.
Γάλα
40 γρ.
Αλάτι (ανθός αλατιού)
½ κ.γ.
Κορν φλάουρ
15 γρ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
½ κ.γ.