Μηλόπιτα βουτύρου με σταφίδες και γλυκό κρασί
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Μια λαχταριστή μηλόπιτα που θα λατρέψουν όλοι. Ετοιμάστε την πιο απολαυστική συνταγή από την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Γλυκό Σαμιώτικο κρασί
|
70 ml |
---|---|
Σταφίδες σουλτανίνες
|
50 γρ. |
Κόκκινα μήλα ξεφλουδισμένα, χωρίς πυρήνες (τα 2 κομμένα σε φέτες και τα 2 κομμένα σε κύβους)
|
4 |
225 γρ. | |
Ζάχαρη καστανή, ψιλή
|
225 γρ. |
Αυγά
|
3 |
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
250 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.σ. |
Κανέλα
|
1 κ.γ. |
Μαύρη ζάχαρη
|
2 κουταλιές |
Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
|