Μήλα φουτζί ή γκαλά
|
3 |
---|---|
Ζύμη για τάρτα
|
250 γρ. |
1 κ.σ. | |
Καστανή ζάχαρη
|
40 γρ. |
Κανέλα
|
1 κ.γ. |
Τζίντζερ (πιπερόριζα) σκόνη
|
1 κ.γ. |
Μοσχοκάρυδο
|
1 κ.γ. |
Αλεύρι
|
1 κ.γ. |
120 ml | |
Χυμό μήλου
|
120 ml |
Μαύρες σταφίδες
|
50 γρ. |
Φουντούκια χοντροσπασμένα
|
50 γρ. |
Βρώμη
|
50 γρ. |
---|---|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
50 γρ. |
60 γρ. | |
1 πρέζα κανέλα
|
|
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
|
|
Ζάχαρη καστανή
|
30 γρ. |
Ζάχαρη άχνη
|
|
---|---|
Κανέλα τριμμένη
|