&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=6f4ad202)
Μιλφέιγ με σάλτσα φράουλας
47 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπ
Ελαφρύ και απολαυστικό, αυτό το μιλφέιγ είναι ιδανικό σαν επιδόρπιο μετά απο ένα γιορτινό τραπέζι. Μια εξαιρετική συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Εκτέλεση
Υλικά
Φύλλο σφολιάτας
|
1 |
---|---|
Άχνη ζάχαρη
|
50 γρ. |
250 γρ. |
Για την κρέμα
Γάλα
|
450 γρ. |
---|---|
300 γρ. | |
300 γρ. | |
Ζάχαρη
|
180 γρ. |
Κρόκοι αυγών
|
4 |
Κορν φλάουρ
|
100 γρ. |
Βανίλια (εκχύλισμα)
|
2 κ.γ. |
Για την σάλτσα φράουλας
Φράουλες
|
300 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη άχνη
|
120 γρ. |
Για το σερβίρισμα
Φράουλες
|
200 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη άχνη
|
1 κ.σ. |
Σιρόπι γρεναδίνης
|
30 ml |
Δυόσμο ψιλοκομμένο
|
3 κουταλιές |