Κρέμα γιαουρτιού με λάιμ & καβουρδισμένα αμύγδαλα
2 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Ένα λαχταριστό επιδόρπιο με ελαφριά γεύση και υπέροχο άρωμα. Μια απολαυστική συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Εκτέλεση
Βίντεο
Υλικά
Γιαούρτι στραγγιστό
|
250 γρ. |
---|---|
200 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
80 γρ. |
Εκχύλισμα από βανίλια
|
1 κ.γ. |
Ξύσμα απο 1 λάιμ
|
|
Χυμός λάιμ
|
1 κ.σ. |
Για τα αμύγδαλα
Αμύγδαλα ψίχα
|
160 γρ. |
---|---|
Φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι
|
|
Λίγα φύλλα από μέντα
|