&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=7eaff4c7)
Κορμός Πάβλοβα με τυρί κρέμα και κόκκινα φρούτα
45 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Η πάβλοβα είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό. Ο κορμός που σας προτείνουμε γίνεται πολύ γρήγορα και σερβίρεται εύκολα σε ωραία κομμάτια. Το τυρί κρέμα και τα κόκκινα φρούτα τον κάνει πολύ πλούσιο σε γεύση και υφή. Μια υπέροχη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εκτέλεση
Για την μαρέγκα
Για την κρέμα
Συναρμολόγηση
Υλικά
Για την μαρέγκα
Αυγά (ασπράδι)
|
200 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη άχνη
|
300 γρ. |
Άμυλο καλαμποκιού
|
40 γρ. |
Κρεμόριο (σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ)
|
¼ κ.γ. |
Βανίλια
|
1 |
Για την κρέμα
400 γρ. | |
100 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
50 γρ. |
Επιπλέον υλικά
Φρούτα κόκκινα, φρέσκα ή κατεψυγμένα
|
---|