Κορμός με κρέμα μόκα και σοκολατένια βουτυρόκρεμα
25 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Αυτά τα Χριστούγεννα, ετοιμάστε έναν λαχταριστό κορμό με τη συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Για το παντεσπάνι
Ασπράδια αυγών
|
4 |
---|---|
Κρόκοι αυγών
|
4 |
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
50 γρ. |
Κορν φλάουρ
|
50 γρ. |
Βανίλια (εκχύλισμα)
|
1 κ.γ. |
Για την κρέμα μόκα
300 γρ. | |
150 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
140 γρ. |
Νερό
|
40 γρ. |
Στιγμιαίο καφέ
|
4 κ.γ. |
Ζελατίνη
|
2 φύλλα |
Για τη σοκολατένια βουτυρόκρεμα
250 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
400 γρ. |
3 κουταλιές | |
Κακάο
|
45 γρ. |
Για το σερβίρισμα
Φρούτα (φρέσκα, κόκκινα)
|
|
---|---|
Ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
|