Πλένετε καλά τα κολοκύθια, τα σκουπίζετε και τα κόβετε με το μαντολίνο σε φέτες των 3 χιλ. Με ένα πινέλο τα αλείφετε με το βούτυρο και τα πανάρετε στην τριμμένη φρυγανιά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.
Τοποθετείτε μια παναριμένη φέτα κολοκυθιού στο ξύλο κοπής και στρώνετε 1 μακριά λωρίδα ζαμπόν, 1 λωρίδα blue cheese και 2 φύλλα δυόσμο. Τυλίγετε με προσοχή σε ρολάκι και το μεταφέρετε σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τυλίξετε όλα τα ρολάκια. Καρφώνετε σε κάθε ρολάκι από 1 οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν.
Ψήνετε στο φούρνο για 15 λεπτά. Γυρίζετε τη ρύθμιση του φούρνου στο γκριλ και ψήνετε για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι.