Κις Λορέν με τυριά και μπέικον
1 ω 30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Η πιο φημισμένη αλμυρή τάρτα γίνεται η πρωταγωνίστρια
του κυριακάτικου brunch. Μια συνταγή απο τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ.
Εκτέλεση
Για τη ζύμη μπριζέ
Για τη γέμιση
Υλικά
Για τη ζύμη μπριζέ
125 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
250 γρ. |
Νερό κρύο
|
125 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
|
Για τη γέμιση
50 γρ. | |
150 γρ. | |
Arla κρέμα γάλακτος πλήρης
|
γρ. |
Μπέικον
|
500 γρ. |
500 γρ. κρεμμύδια ξερό, ψιλοκομμένο
|
|
3 αυγά
|
|
Γάλα
|
150 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
Πιπέρι
|
1 πρέζα |