Κις λορέν με ποικιλία τυριών & ντοματίνια
1 ω 30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Η «διάσημη Γαλλίδα», σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή, θα σας αναδείξει σε μάστερ της κουζίνας. Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.
Εκτέλεση
Για τη ζύμη μπριζέ
Για τη γέμιση
Υλικά
Για τη ζύμη μπριζέ
125 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
250 γρ. |
Νερό κρύο
|
125 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
|
Για τη γέμιση
Arla κρέμα γάλακτος
|
200 γρ. |
---|---|
100 γρ. | |
100 γρ. | |
100 γρ. | |
3 αυγά
|
|
Γάλα
|
200 γρ. |
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
1 πρέζα |
15 τοματάκια
|