Τοποθετούμε στο μπολ του μίξερ την ζάχαρη μαζί με το βούτυρο και τα χτυπάμε, με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα.
Καλό είναι το βούτυρο να το έχουμε βγάλει από πριν έτσι ώστε να έχει θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε στο αλεύρι τις βανίλιες μαζί με το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε πιο χαμηλή ταχύτητα και μόλις ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε και το γάλα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε στον κάδο κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι και αναμειγνύουμε μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ, το μισό μείγμα κέικ, πάνω του προσθέτουμε 100 γραμμάρια chocolate flavor pudding, από πάνω το μισό μείγμα κέικ από αυτό που έχει μείνει, την υπόλοιπη chocolate flavor pudding και τέλος το υπόλοιπο μείγμα κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C, στον αέρα, για 50-55 λεπτά και ελέγχουμε με ένα μικρό μαχαίρι, τρυπώντας το κέικ στην μέση να δούμε αν βγαίνει καθαρό.