Κέικ bundt πορτοκάλι
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Δημιουργήστε ένα λαχταριστό, αρωματικό κέικ πορτοκαλιού με αυτή την πεντανόστιμη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Ψιλή, κρυσταλλική ζάχαρη
|
300 γρ. |
---|---|
300 γρ. | |
Αυγά μέτρια, σε θερμοκρασία δωματίου
|
5 |
Πορτοκάλια (ξύσμα)
|
3 |
Φυσικό χυμό πορτοκάλι
|
250 ml |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
250 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
2 κ.γ. |
Κάρδαμο τριμμένο
|
2 κ.γ. |
Για το γλάσο
Ζάχαρη άχνη
|
200 γρ. |
---|---|
Νερό ή χυμό απο πορτοκάλι
|
30 ml |
Καραμελωμένο ξύσμα πορτοκάλι
|