Αλμυρά κέικ με ζαμπόν και λιαστές ντομάτες
50 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Υπέροχη ιδέα για ένα απολαυστικό κολατσιό στο σχολείο, αλλά και για
ένα γρήγορο δείπνο για όλη την οικογένεια. Μια συνταγή απο τον Στέλιο Παρλιάρο.
Εκτέλεση
Προετοιμασία
Αν γνωρίζουμε ότι ο φούρνος μας είναι αδύναμος, ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία κατά 20-50°C υψηλότερα από την αναγραφόμενη στη συνταγή.
Υλικά
Ζάχαρη καστανή
|
50 γρ. |
---|---|
350 γρ. | |
6 αυγά
|
|
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
400 γρ. |
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
|
|
Γάλα
|
100 γρ. |
Arla® Havarti κίτρινο τυρί τριμμένο
|
200 γρ. |
Ζαμπόν ψιλοκομμένο
|
200 γρ. |
100 γρ. πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες
|
|
Λιαστές ντομάτα
|
200 γρ. |
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
|
|
Του γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
|
1 κ.γ. |