Αλμυρό κέικ με Havarti, φουντούκι και μυρωδικά
Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου απο την εκπομπή Chef Στον Αέρα.
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ
Υλικά
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
250 γρ. |
---|---|
Γάλα
|
120 ml |
3 αυγά
|
|
250 γρ. τυρί Arla® Havarti
|
|
Φουντούκια
|
100 γρ. |
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
|
2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
|
|
2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
|
|
1 κ.σ. | |
Αλάτι & πιπέρι
|