Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κουνέλι σε μερίδες.
Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο Lurpak.
Θωρακίζετε καλά όλα τα κομμάτια του κουνελιού από όλες τις πλευρές, να πάρει ωραίο χρώμα.
Όταν έχει πάρει σχεδόν από παντού χρώμα προσθέτετε το ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με το λευκό κρασί προσθέτετε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, συμπληρώνετε με νερό μέχρι να μισοσκεπαστεί το κουνέλι, χαμηλώνετε την φωτιά και το αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με λίγη φρέσκια ρίγανη από πάνω.