Βασιλόπιτα
Χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά. Χρόνος ψησίματος 55-60 λεπτά
Για ταψί 26 εκ.
Εκτέλεση
Συμβουλές
* όλα τα υλικά του ψυγείου πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου.
Υλικά
320 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
210 γρ. |
Πορτοκάλι (ξύσμα)
|
1 |
Βανίλια (2 δόσεις)
|
|
Μοσχοκάρυδο
|
1 γρ. |
Σκόνη μαστίχα
|
1 πρέζα |
Μεσαία αυγά
|
4 |
Γάλα
|
65 ml |
Πόρτο
|
30 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
430 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
8 γρ. |
Νιφάδες αμυγδάλου για πασπάλισμα
|
2 κουταλιές |