&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=de49a7d0)
Σαλάτα με ροδάκινα & μπλε τυρί
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Η τέλεια σαλάτα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Τα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα ταιριάζουν απόλυτα με την έντονη γεύση του μπλε τυριού. Μια συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εκτέλεση
Βινεγκρέτ
Σαλάτα
Υλικά
Σγουρό μαρούλι πλυμένο, στεγνωμένο & χοντροκομμένο
|
1 |
---|---|
Λόλα κόκκινη, πλυμένη, στεγνωμένη & χοντροκομμένη
|
1 |
Ρόκα
|
50 γρ. |
Μεγάλο ροδάκινο πλυμένο & κομμένο σε σκελίδες
|
1 |
Κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
|
1 |
Δαμάσκηνα κομμένα σε λεπτές φέτες
|
6 |
Αλμυρά φιστίκια με σουσάμι
|
50 γρ. |
1 συσκευασία |
Για τη βινεγκρετ
Ελαιόλαδο
|
100 ml |
---|---|
Μουστάρδα
|
2 κουταλιές |
Γλυκού μηλόξυδο
|
2 |
Χυμός πορτοκαλιού (απο 1/2 πορτοκάλι)
|
|
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
|
1 κ.γ. |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|