1. Σε µια βαθιά κατσαρόλα σοτάρετε το κοτόπουλο µε το ελαιόλαδο, ώσπου να αποκτήσει χρώµα από όλες τις πλευρές, και σβήνετε µε το κόκκινο κρασί.
2. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεµµύδι και το προσθέτετε στο κοτόπουλο µαζί µε τη σάλτσα ντοµάτας και τα µπαχαρικά.
3. Βάζετε αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι και σιγοβράζετε το κοτόπουλο για 30-35 λεπτά.
4. Σε µια κατσαρόλα µε αλατισµένο νερό βράζετε τις ταλιατέλες για 10-11 λεπτά και κατόπιν τις σουρώνετε.
5. Τις προσθέτετε στην κατσαρόλα µε το κοτόπουλο και τη σάλτσα, ανακατεύετε και σερβίρετε, προσθέτοντας από πάνω το τριµµένο Arla Αυθεντικό ∆ανέζικο Σκληρό Τυρί.