&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=e935f49c)
Κατσικάκι βουτυράτο με λάπαθα, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι
2 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Εκτέλεση
Υλικά
Κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
|
1400 γρ. |
---|---|
Λάπαθα
|
800 γρ. |
140 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Ντομάτες πελτέ
|
½ κ.σ. |
Φρέσκα φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα
|
6 |
Μεγάλο ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
|
1 |
Μουστάρδα
|
1 κ.σ. |
Αλάτι
|
|
Ανάμεικτα είδη απο πιπέρι
|
|
Ροζ πιπέρι για το τελείωμα
|