Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Για 2 άτομα
Υλικά
- 250 γραμμάρια πέννες ολικής
- 120 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά κάπαρη
- 1 κουταλιά φουντούκια χοντροκομμένα
- 10 τοματίνια κομμένα στα 4
- 150 γραμμάρια Arla Protein Cottage Cheese
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στα 4 και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις πέννες ολικής μέχρι να είναι al dente.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φιλετάκια στήθος κοτόπουλο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρουν καλό χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με την κάπαρη, τα φουντούκια, τα τοματίνια, τις πέννες ολικής και το μισό cottage και ανακατεύετε καλά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε σε μεγάλα βαθιά ατομικά πιάτα με το υπόλοιπο cottage από πάνω, διάσπαρτα με μικρές κουταλιές.