Arla Protein τυρί

Μικρά sandwiches με κοτόπουλο και Protein 5%

Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ατομικά ψωμάκια καλαμπόκι
  • 2 ατομικά ψωμάκια παπαρουνόσπορο
  • 2 ατομικές μπαγκέτες ολικής
  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες
  • 30 γραμμάρια baby ρόκα
  • 6 φέτες Arla Protein 5%
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Έτοιμο σε 25' , για 2 άτομα

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρά φιλέτα.

  • Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.

  • Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, να πάρει ωραίο χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  • Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.

  • Κόβετε τα ψωμάκια και τα γεμίζετε με την εξής σειρά, αγγουράκι, τομάτα, κοτόπουλο, Arla Protein 5% και τέλος λίγη baby ρόκα.