Arla Protein τυρί
Μικρά sandwiches με κοτόπουλο και Protein 5%
Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου
ΥΛΙΚΑ
- 2 ατομικά ψωμάκια καλαμπόκι
- 2 ατομικά ψωμάκια παπαρουνόσπορο
- 2 ατομικές μπαγκέτες ολικής
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
- 1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες
- 30 γραμμάρια baby ρόκα
- 6 φέτες Arla Protein 5%
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Έτοιμο σε 25' , για 2 άτομα
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρά φιλέτα.
- Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, να πάρει ωραίο χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.
- Κόβετε τα ψωμάκια και τα γεμίζετε με την εξής σειρά, αγγουράκι, τομάτα, κοτόπουλο, Arla Protein 5% και τέλος λίγη baby ρόκα.